OVER ONS

Ons familiebedrijf is al sinds 2009 een betrouwbaar adres voor gebruikte occasions. Door het ruime aanbod van auto’s keurige en betrouwbare occasions van verschillende merken en in diverse prijsklassen, hebben wij voor ieder budget een passende auto.

Ons aanbod bestaat veelal uit jonge occasions, welke aangeboden worden tegen zeer scherpe prijzen. Veel van deze occasions zijn afkomstig van de 1e eigenaar, dealer onderhouden en ook de Nationale Auto Pas is aanwezig (NAP).

Inruilen van uw auto is bij ons geen enkel probleem, wij zullen u altijd een concurrerend bod doen. Onze occasions worden afgeleverd na een uitgebreide inspectie en met een nieuwe of recente APK-keuring. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare auto.

Vanzelfsprekend voor ons is dat wij adverteren met de juiste bouwjaren, kilometerstanden en prijzen. Al onze occasions zijn online te vinden met uitgebreide informatie en bijbehorende foto’s.

Wij als Elbay Occasion nodigen u graag uit in Enkhuizen om geheel vrijblijvend ons aanbod te bezichtigen en de aangename sfeer van ons bedrijf te proeven.